Söndag.

Då var det söndag igen, lika med att helgen redan lider emot sitt slut och imorn är det jobb i vanlig ordning igen.

Igår var det fest här hemma, Erik hade personalfest så vid 18 tiden började det droppa in lite folk, som mest var vi väl 12-13 personer, räknade faktiskt aldrig.
Trevliga människor var det. Det lyssnades på musik, spelade guitar hero, alias och snackades i mängder. Vid 22.30 begav vi oss ut på schlager/coverclub, var ingen höjdare där ute tycker jag, man stod mest still och visste inte vart man skulle ta vägen, var mycket folk och bara rörigt. Tror jag tappat de där med att vara ute på krogen?! Besökte inte ens dansgolvet en endaste gång.
Några kompisar till mig var där, hann träffa dem, säga hej och prata lite, då jag senare skulle gå och söka upp dem igen var de spårlöst borta.
Tänkte även gå och dansa med några kompisar men dem hittade jag såklart inte heller då. Men summering av kvällen så var det en trevlig kväll tills man gick ut på krogen, blir så splittrat där och rörigt.

Idag blir nog en lugn dag, tror febern har hälsat på mig lite igen efter att jag hållit igång hela dagen igår, först var det träning och sedan fest. Så tror att jag får lov att ta det lugnt idag.

En kommentar

  1. Linda Åström

    Heeeej!
    TACK själv.Var jätteroligt att få komma hem till er. Håller me dig. Krogen är ingen bra plats att gå till. Vi skulle stannat hemma hos er. MKT trevligare att bara sitta o surra på hemmaplan.
    Blir så himla splittrat och rörigt!!

    Hoppas ni har en bra dag och hoppas febern inte sitter i länge. Ta det lugnt!

    Kraaaam
    //Linda

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.