Blott en dag.

Fotade av texten på en sång som sjöngs igår, denna hade vi även som psalm på mormor´s begravning så den berörde lite extra då den sjöngs igår.

Gick bara kanon att jobba eftermiddag idag också, lite ovant att vara på jobbet hela eftermiddagen istället för på förmiddan, men det var riktigt skönt ändå, var lugnt imellanåt och väldigt mycket att göra andra stunder.
Dock så sprack min plan på att vara duktig och hinna med lite saker imorse, jag fastnade vid datorn med att försöka få in de vi spelat in på videokameran på datorn i över en timme och sedan la jag mig i soffan för att se lite på tv, då slocknade jag och flög upp ur soffan 11.45, då var det att stressa, tvätta håret, klä på mig och hinna äta lunch för att sedan bege mig iväg till jobbet.

Väl hemma efter 17 tiden hade sambon kommit hem för en paus ifrån scenbyggandet, medan han slappade i soffan donade jag på i köket, sydde klart min julgardin så nu hänger den i fönstret, resten av julpyntet åker fram först på söndag.

Nu är det slappa som står på schemat tills sängen väntar, har tänkt hinna få sova några timmar innan jag kommer bli väckt då sambon kommer hem inatt vid 1 tiden, hoppas på att jag inte vaknar men så lätt väckt som jag är så är risken rätt stor att jag vaknar, så det blir en tidig kväll.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.