Shoppat.

Jag har råkat shoppa idag, två par vinterskor blev det.
Har sökt efter fodrade vinterskor länge nu eftersom jag ägde inga alls innan, vägrar gå runt i gympaskor en vinter till så efter jobbet idag (fick sluta 30 min tidigare) så for jag ner på stan en sväng och hittade mig två par skor för 500:- på skopunkten. Inte illa, så nu ska jag förhoppningsvis vara varm om fossingarna i vinter.

Nu har jag druckit glögg för första gången detta år också, de bjöds på det i fikarummet på jobbet, blev en hel mugg för mig, muums!
Har även adventspysslat på jobbet, satt upp en julstjärna och adventsstakar, blev så mysigt så! Nu är det bara hemma kvar.

Nu ska jag inta soffläge och vila en stund så jag orkar med kvällens konsert, Magnus Carlsson – Änglarnas tid.
Insåg just när jag pratade med storebror att jag är väldigt trött, svammlade bara i telefon så nu blir det vila en timme ungefär tills Erik kommer hem.

 

6 kommentarer

  1. Linda-Marie

    Jag tror att vi har likadana skor, de där till höger ;P Jag har dock inte invigt mina än, alldeles för varmt fortfarande. Jag hoppas de ska värma bra och vara sköna i vinter!

  2. Jennely Ottosson

    Svar till Linda-Marie (2009-12-01 19:40)
    Se där! 🙂 Jag hade ju mina på mig i fredags, fast du kanske inte tänkte på det? De är rätt varma men jag blir ändå kall om fötterna så lär få lida i vinter ändå tyvärr. har blivit känsligare för värme/kyla på sista tiden – underbara kortison!

  3. Linda-Marie

    Hihi, nej det tänkte jag inte på. Jag hade ögonen på annat 😉 Var nog för speedad av Magnus existens att jag inte reflekterade över annat! 🙂
    Jag har köpt en sula till mina, så jag hoppas att det ska göra dem lite varmare..
    Men jag funderar på att köpa riktiga kängor, om jag lyckas skrapa ihop pengar, till de riktigt kalla dagarna… Jag tror det kan behövas. Det är ju ganska låg kvalité på skor från t ex skopunkten och liknande affärer, så de håller nog inte bästa värmen.

  4. Jennely Ottosson

    Svar till Linda-Marie (2009-12-02 17:17)
    Ja du var rätt speedad i fredags 😛 Jag tyckte att jag inte behövde nån sula eftersom de är så varmt fodrade men får kanske köpa till en. Jag har kollat runt på alla affärer efter typ kängor eller nåt som skulle falla mig i smaken men icket att jag hittat, har då verkligen varit överallt, utom den där svindyra mitt i stan brevid skocentrum, vad den nu heter 🙂

  5. Linda-Marie

    Ja, kängor är ju inte snygga, men man kanske får ha stövlarna när man ska vara fin, och kängorna när man ska vara ute längre stund och inte vill frysa. Jag tänkte leta kängor på typ stadium eller intersport. De borde ha.

    Skobutiken du missar namnet på är nog Nilson va? Eller? Jag har inte varit på så många, men jag räknar inte med att de affärerna har så mycket kängor heller, de har ju mer ”finare” skor. Utebutiken kanske man borde gå på. Men då blir man väl ruinerad… :S Det är inte lätt!!

  6. Jennely Ottosson

    Svar till Linda-Marie (2009-12-04 13:37)
    Nä kängor är inte speciellt snygga men som du säger, men kan ju ha dem när man vill vara extra varm om fötterna 🙂
    Ja precis, Nilsons tänkte jag på, jag har varit på stadium, sporthuset, utebutiken, men ingen har några kängor som tilltalar mig och som verkar vara ordentligt varma heller, skulle lätt kunna köpa på utebutiken ifall de hade haft ett par varma men icket! Får fortsätta söka 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.