Änglarnas tid.

Igår var det alltså dax för veckans konsert för mig, Magnus Carlsson´s julkonsert i kyrkan i Hörnefors.

For iväg till mamma redan vid 17.30, vi åt pizza och begav oss till kyrkan redan strax efter klockan 18, tänkte att vi skulle få bra platser innan allt folk kom dit, men när vi väl kom dit var kyrkan knökfull, hittade igen Linda-Marie, hennes mamma och syster så vi klämde in oss brevid dem och satt snett emot scen där vi både såg och hörde enormt bra!

Det var en grymt underbar konsert, vacker musik och bra låtar, kanske att man har fått lite julstämning nu? Idag har jag då adventspyntat hemma, tagit fram adventsstakar och satt i fönstren etc. Så nu är det mys-stämning hemma!

Tog några kort på konserten, hade med Eriks nya kamera som han fick hem igår så det blev inga höjdar kort direkt då jag inte hunnit lära mig nån funktion alls, en del blev för ljusa, andra suddiga men vissa blev helt okej.

Idag vid lunchtid begav vi oss ner till stan, träffade upp Cissi, John, Kicki, Peter och Jennie och sedan blev det lunch tillsammans. Trevligt trevligt!
Nu håller vi på att tvätta men sedan beger vi oss nog bort till Peter och Jennie för att umgås lite.

Nu är det snart dax att kila ner i tvättstugan igen.

 

4 kommentarer

  1. Linda Åström

    Wiiiieee va glad jag blir åt korten!!! Han är ju som sagt fantastikt – hans röst och jullåtar är som gjorda för varann!! KUL! Bannar mig själv för att jag inte hade köpt biljetter!!
    Kraaam

  2. Jennely Ottosson

    Svar till Linda Åström (2009-11-30 12:27)
    🙂 Jag har fler kort på datorn och ett filmklipp! Men han är fantastisk, du missade allt nåt. Men du har ju Jill att se framemot nu! Funderar fortfarande på hur jag ska göra med de, men nu har du väl redan bokat biljetter så man har ju aldrig nån chans att hamna brevid dig :/
    kram

  3. Linda Åström

    Skulle gära vilja se mer kort samt klippet!!=)
    Jo jag har ju Jill att se fram emot. Vet inte om det finns platser kvar bredvid. Man kan ju alltid kolla upp det!=)
    Skulleva kul om du hängde me….har bokat åt mig o mamma men finns möjligheten att det finns lediga bredvid så blir det bara roligare! Hon är HELT fantastisk live!!
    Kraam

  4. Jennely Ottosson

    Svar till Linda Åström (2009-12-01 13:02)
    Vi får lösa det så du får se fler kort o klippet sedan 🙂
    Hmm, ja jag klurar fortfarande, skulle vara riktigt roligt att följa med o se henne! Vad kostar biljetten?
    kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.