Tuff dag.

Dagen idag kunde ha börjat bättre.

Började med att det ösregnade, for iväg till jobbet, precis där jag kommit innanför dörren ringer en kollega till mig och talar om att hon är sjuk, då ville jag bara vända i dörren och fara hem igen. Gick och bytte om, kollade hur många vi var som arbetade då jag redan visste att en skulle endast jobba eftermiddag och en hade semester och en annan skulle komma klockan 10, så det slutade med att vi var 3 undersköterskor på huset på morgonen. Gick och pratade med biträdande verksamhetschef, fick gå till receptionen och be henne försöka stoppa all provtagning utifrån som inte var akut just för dagen, skrev meddelande och meddelade personligt till alla läkare om situationen, sedan var det bara att hugga in i dagens arbete.

Flöt på riktigt bra faktiskt, var relativt lugnt imellanåt. Hann ta mig en fikapaus strax före 10, sedan var det jämn ström med jobb hela tiden, hann inte sitta ner många minuter och vila. Tack och lov så opererade ingen läkare idag så man blev fast där i någon timme.

Imorn är vi iallafall nästan full styrka på jobbet igen, känns skönt, slipper man ha ångest över en till dag då vi går enormt kort om folk.

Hann även med ett snabbt besök hos tandhygenisten idag, hon fick spola min visdomstand som strular..igen…ska egentligen göra något åt dem, operera bort den eller tanden ovanför men vill prata med min läkare om det innan eftersom risk finns att jag behöver kortison intravenöst under tiden. Har även köpt mig lite grejjer på apoteket idag så nu ska jag få tanden bra igen!

Nu blir det soffläge en stund, är rätt slut efter dagens springande på jobbet.

2 kommentarer

  1. Evelina

    Det lät inte bra att så många är borta idag, vilken tur att jag egentligen skulle ha jobbat kväll ikväll, är hemma med Rasmus för han har magsjuka, stackare! :S

  2. Jennely Ottosson

    Svar till Evelina (2009-11-30 13:36)
    Nä det var ingen höjdare men vi lyckades nog styra upp allt bra ändå! Tur i oturen då att du inte jobbade idag, hade varit väldigt tufft om du också varit hemma från jobbet, då hade vi varit två stycken på huset fram till 10, de hade nog inte gått så bra 🙂
    Hoppas Rasmus kryar på sig snart!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.