Skit lungor!

Jag är inte kompis med mina lungor just nu!

Började redan igår kväll då jag skulle sova, fick ont i luftrören och lungorna så fort jag andades in så sov inge vidare idag, var lite extra slemmig imorse men det gav med sig under dagen, väl uppe på sjukhuset (för att få mina sprutor) var allt bra, nämnde det för sköterskan och skulle återkomma ifall jag fick fortsatta besvär.

Skulle ju som sagt iväg och träna med Jennie ikväll, for dit, då vi stod och pratade innan passet började kände jag hur jag fick ont i luftrören igen, passet började, gick bra i…fem minuter sedan var jag igen tät i lungorna. Hade då ändå tagit medicin just innan passet, fick lov att ta medicin igen, drack vatten, försökte hänga med i passet, vi körde lite styrka, blev totalt tät igen, tog medicin ytterligare en gång och drack vatten och vilade några minuter, sedan testade jag hänga med igen, efter 2 sekunder var jag tät igen och högröd i ansiktet så jag knackade Jennie på axeln och sa att jag gick ut därifrån, var inte lönt att fortsätta passet som skulle vara 50 minuter till.
Så jag gick ut och kikade på Erik som styrketränade, tog medicin igen och blev enormt skakig, inte så konstigt kanske! Drack mer vatten och försökte bara andas lugnt för fick knappt åt mig luft då jag kom ut till Erik.
Hade ont i lungorna i nästan en timme, försökte träna lite biceps i en lugn övning men till och med de var jobbigt.

Nu hemma igen och efter att ha duschat känner jag fortfarande hur det värker i luftrören.
Börjar undra ifall jag kommer bli sjuk eller vad det handlar om?! Känner jag av något imorn så blir det att måsta ringa lungmottagningen på sjukhuset för jag orkar inte gå på massa astma medicin och bli sjukt skakig då jag faktiskt mått bra i astman sedan i våras. Och det är jobbigt när det värker så fort jag andas in!

Nu ska jag slappa i soffan och se ifall det blir nå bättre.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.