Solljus!

Eller solarieljus kanske jag ska säga? 🙂

Jag gick bort till expo en sväng, träffade på en jobbarkompis o hennes söta vovvar på väg hem, gick förbi suntan och slängde mig i solariet i 20 minuter trots allt, det var välbehövt!
Känner mig faktiskt redan mycket piggare, ljus är det man behöver i dagsläget i detta mörker. Om bara snön kunde komma snart så det blir lite ljusare ute.

Nu är då alla julklappar inköpta för iår, tror jag 🙂 Fixade till lillebror nere på stan idag och så har jag fixat till min storebrors sambo. Eller jag har kvar en julklapp till mamma, nåt jag ska fixa ihop själv, annars är allt klart, nu ska bara allt slås in!

Ska kika lite på tv en stund nu tills jag ska väcka upp Erik, han sover för fullt.

2 kommentarer

  1. Marras

    Tack för din fina kommentar i min blogg..Jag Beklagar din förlust av mormor, antar att ni stod varann nära. Ja, mina mardrömmar har gett med sej en aning, men jag tycker jag drömmer konstigt ändå? Det är dock inte så länge sedan jag misste henne heller så.. vad ska man säga, saknaden är otrolig.. stark känsla och jag vill bara ha henne tillbaka! Kram från maria

  2. Jennely Ottosson

    Svar till Marras (2009-12-10 19:49)
    Tackar, jo vi stod varann enormt nära, hon var som min andra mamma 🙂 Låter bra att drömmarna gett med sig en aning, men som du säger, kan ha att göra att det inte gått så lång tid. Men hoppas du slipper drömma marddrömmar iaf så de kan bytas ut till fina drömmar med minnen. För jag drömde massa hemska saker fram till begravningen, om begravning, gravsättning o allt. Förstår att saknaden är enorm, man önskar så innerligt att de bara ska vara bortrest och snart komma hem igen! kram /Jennely

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.