Vaccinerad.

Sådär, då var jag även vaccinerad emot säsongsinfluensan. Gick smidigt och smärtfritt som alltid, är lite öm i armen nu men annars ingenting, dessa sprutor brukar ju i regel inte ge några biverkningar för mig heller så jag hoppas på det även denna gång!

Imorn skall jag och en jobbarkompis fara ner på stan och shoppa leksaker till väntrummen på jobbet, blir trevligt 🙂
Annars idag så har jag fixat julkort som jag ska skicka iväg till några stycken, har fått i mig lite lunch och nu funderar jag på vad man skall hitta på.

Erik är nere på stan, har haft nån utbildningsdag på förmiddagen och nu skulle han väl spela biljard ett tag, sen ska han väl sova för att orka jobba natt inatt.

Jag var lite sugen på att fara och slänga mig i solariet 20 minuter bara för att få på mig lite ljus, är så sjukt trött varje dag. Det är ju aldrig ljust ute i princip, mörkt när man vaknar, grått och mulet hela dagen och det blir mörkt fort på eftermiddagen.
Men får se hur jag gör, kanske ska vänta med det tills imorn så jag inte solar precis samma dag som jag vaccinerat mig.

Nåja, ska se om jag kommer på vad jag ska hitta på en stund nu, vill helst försöka undvika soffan så jag inte slocknar, tänkte försöka sova tidigt ikväll istället.

5 kommentarer

  1. Maria S/Skellefteå

    Hej igen, nu har jag skummat en del i din blogg! Kan inte låta bli att fråga vad mer du lider av förutom att din astma djävlas?

    jag är själv astmatiker och har valt bort vaccinet mot svinisen trots att jag jobbar i vården å trots att jag har astma, vilket jag är glad över eftersom alla som tagit den blev dålig direkt efter,och flera har ”förkylningar” 4 veckor efteråt svullna lymfkörtlar, återkommande feberatacker och huvudvärk,abnorm trötthet.

    När jag läser din blogg så är du mycket trött, slut, förkylningssymptom eller som om det ska bryta ut, feberkänningar osv

    Hälsn Maria!

  2. Jennely Ottosson

    Svar till Maria S/Skellefteå (2009-12-10 17:15)
    Hej igen! Jag lider av en del, har nedsatt immunförsvar, mina binjurar fungerar inte + lite andra små krämpor.

    Ja det är ju upp till var o en om vaccineringen, men jag tycker man lätt kan vaccinera sig, tar hellre biverkningar på 2-3 dagar än att riskera o bli sjuk i flera veckor. Att flera ska ha feber o ”förkyld” flera veckor efter vaccinering har jag inte hört, tror inte de riktigt hänger ihop med vacc, det är kanske ett vanlig hederligt virus som härjar, går massor med sånt nu tyvärr.
    Min trötthet o feberkänningar beror på mina sjukdommar, har inga tecken på att jag ska bli förkyld.

  3. Maria S/Skellefteå

    Tack för dina svar, å jo det är helt upp till var å en att vaccinera sig vilket det naturligtvis måste vara. Jag har fött två barn, brutit armar 3 ggr så det är liksom inte ”smärta” i en ev arm ett par dgr som JAG är rädd för utan de mer långtgående autoimmuna problemen man kan få av detta ”under vägen” testade vaccin. Thiomersal å sgualene behöver inte jag.

    Ha det bäst!

    Å god jul!

    //Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.