Helg!

Nu är det äntligen helg! Ser framemot att få sova ut två mornar, det kommer behövas efter denna vecka på jobbet.

Jag och min jobbarkompis pratade idag och undrade om idag hade varit värsta dagen på jobbet på hela veckan, men vi kom fram till att alla dagar hela veckan har varit likadan. Fullt upp hela tiden, man har bara hunnit sitta ner medan man skrivit in provsvar i datorn.
Men nu är det vila i några dagar.

Vi fick lussebulle, glögg och pepparkakor på jobbet idag eftersom det är lucia på söndag, dock så vart det inge luciafirande då gruppen som har hand om detta de här året hade helt missat det?! Men jag överlever, gör säkert alla andra också 🙂

Tror jag ska lägga mig i soffan en stund nu och vila, råkar jag somna så är det ju inte hela världen då jag inte ska upp tidigt imorn.
Väckte ju mig själv mitt i natten inatt så är rätt trött, hade råkat lägga mig på Eriks kudde (han sover längst in emot väggen) så skulle jag väl vända mig och jag skallar betongväggen! Härligt värre att vakna av en smäll i pannan, innan jag insåg vad det var som gjorde ont tog ett tag, tills jag öppnade ögonen och såg väggen rakt framför ögonen.

Fryser som ett tok gör jag också, har gjort det varje dag efter jobbet denna vecka, förmodligen för att man varvar ner så mycket när jag kommer hem och blir enormt trött då, så nu blir det filten och soffläge en stund!

Imorn ska jag fara och umgås med mamma och lillebror, samt försöka hinna träffa morfar innan han ska iväg. Vi ska göra knäck och lite andra gosaker! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.