Hemma igen.

Nu har jag tagit mig hem ifrån ett besök hos mamma och lillebror.

Anlände till Hörnefors igår vid 12.30 tiden, då hämtade jag bara upp mamma så for vi på H&H, mamma shoppade lite, jag hittade ingenting. Efter det blev det affärn och sedan hem för att börja koka knäck och göra lite annat godis.

Jag släpade även fram mammas symaskin och började sy på mammas julklapp, hon visste redan var jag skulle fixa till henne och tur var väl det för det blev lite krångligare än jag hade trott så behövde hennes hjälp 🙂

Blev en del Wii-spelande med lillebror och med mamma senare på kvällen, vi åt god middag som jag fixade iordning, älgköttgryta med lite grönsaker och ris, till det drack vi vin och blev väldigt pratglada, en trevlig familjemiddag helt enkelt! 🙂

Senare på kvällen drack vi glögg, mamma hade köpt hem hjortron-glögg, snacka om god!
Då morfar hade kommit hem ifrån sången så bjöd jag över honom på lite glögg och lussebulle så han kom även förbi och hälsade på.

Nu har vi även skrivit en lista på vad för mat vi ska handla och fixa för mat inför julafton, är ju lite att fixa nu då inte mormor styr upp allt men det blir säkert bra i slutändan.

Idag hann jag fara förbi hos morfar, hjälpte honom renbädda sängen, klättrade upp på vinden och tog ner två tomtar åt honom så jag har julpysslat lite 🙂 Nån tomte måste man ha framme då det är jul! Mormor brukar ha massor, en hel byrå men nu blev det två stycken iallafall.

Ska vänta på att sambon vaknar till liv nu så vi ska börja fixa någon middag och sedan ta oss iväg och träna innan han ska ut och jobba igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.