Tant-varning!

Gick ut en sväng för att posta två brev och några julkort, hade fått höra av mamma att det kunde vara lite halkigt ute, plus att det snöat så jag tog på mig mina broddar!
Första gången jag var ute och gick i dem faktiskt, fick dem förra året. Var riktigt skumt att gå med dem men jag halkade då inte! Har blivit lite mer skraj nu sedan min arbetskompis ramlade och bröt armbågen. Jag är ju faktiskt benskör i ryggen så vill inte ha någon bruten rygg här inte! Så det blir nog tant-varning på mig hädanefter då jag ska ut och promenera! 🙂

Lade in mina specialgjoda sulor i skorna för att inte få så ont under fötterna, då när jag kom hem upptäcker jag däremot att jag fått skavsår på båda fötterna bakom hälen!
Har inte vågat ta av mig sockarna för att inspektera hur pass mycket det är än men ont gör det, har väldigt lätt för att få skavsår så det blir säkerligen snart en fin blåsa på varje fot.

Annars ikväll så har jag slagit in alla julklappar nu, kvar är de som är till Erik´s familj, vill inte slå in dem utan att han är hemma. Märke dock att jag har tappat de där med att tycka det är roligt att slå in paket, tyckte mest det var jobbigt och drygt men nu är det gjort iaf.

Nu tänkte jag bara ta det lugnt framför tv´n och datorn en stund innan det är dax att inta sängen för att sova!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.