Shoppingdag med mamma.

Idag har varit en dag med full rulle hela dagen.

Började med att jobba från 8-10, sedan köra hem, möta morfar och dra upp till sjukhuset, där gick det bara bra, på en timme var vi klara, då for vi hem till oss och jag bjöd på kaffe och fikabröd innan han körde hemöver igen.

Hann slappa i soffan typ en halvtimme innan jag gick iväg till Teg´s centrum för att möta mamma, vi drog upp på ersboda och traskade runt på lite affärer sedan vidare emot strömpilen. Höll på att bli påkörda av en släpvagn då en karl kör på tok för fort i en kurva så han får sladd på släpet som kapar först hela snödrivan och sedan är på väg emot oss, tack o lov så stod inte mamma stilla så hon hann vika undan lite grann annars hade vi nog fått smaka på en smäll av en släpvagn.

Traskade runt på affärer på strömpilen, gick och handlade lite mat, tog en snabb middag på mc donalds och traskade sedan runt på fler affärer. Efter det blev det en sväng till Ålidhem för att hämta upp storebror som skulle med hem till Hörnefors och sedan fick jag skjuts hem, så vid 19.30 var jag väl hemma och hade packat upp alla grejjer jag inhandlat idag.

Planen var att jag skulle eventuellt följa med Jennie på vattengympa ikväll men den fick skippas insåg jag redan vid 17.30 tiden.

Idag är träningsvärken i ryggen för övrigt bättre, men nu har jag fått träningsvärk i både benen och rumpan sedan igår 🙂

Nu – slappa i soffan tills sambon kommer hem ifrån biljarden, har ju inte träffat han sedan 7 imorse. Eller ska jag kanske gå och dona på lite i köket? Göra västerbottenssmör?