Julen är över.

Annandag jul idag, snart är julhelgen redan över.

Julafton var bara bra. Dagen började med att vi vaknade redan vid 8 tiden, öppnade julklappar här hemma, jag fick en massagedyna och super varma sockar av Erik 🙂

Sedan packades det in i bilen och vi begav oss till Hörnefors, där åt vi dopp i gryta och gröt, sedan for morfar iväg en stund, jag, Erik, Johannes och Linda tog med oss Zacko och gick ut o gick, gick förbi graven och tände ljus och önskade mormor god jul. Även Zacko hälsade på, han la sig i snön på graven och busade lite.

Efter promenaden var det dax att förbereda middagen, var lite rörigt då alla var i köket samtidigt men vi fick ihop god mat och mycket mat. Vid 17.30 hjälpte jag morfar att klä på sig, han skulle gå tomte hos grannarna. Sedan blev det julbord, mat i mängder med andra ord! Under kvällens gång hann vi med att dricka glögg, äta lite godis, se på tv, spela poker och bara slappa även öppna julklappar såklart!

Juldagen började med att jag skottade snö, sedan fram med all mat igen och det blev jullunch, sedan begav vi oss till stan igen, blev ingen stuga då vattnet på toa frysit där.
Middag hos Eriks mamma, lite julmat och lutfisk.

Idag har vi varit ut till stugan en sväng, hann även med en sväng ner på stan, de jag ville ha var såklart inte på rea så det shoppades ingenting.

Imorn är det middag hos Eriks storasyster i deras stuga.

På måndag har vi tänkt oss att fara på nån sportaffär, jag ska kika efter vantar, skor och jacka, ska även hinna med att träna och senare på kvällen är det bio – Avatar.

Nu är det slappa i soffan som gäller.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.