Shoppat!

Jag har äntligen hittat mig en ny vinterjacka! En supervarm också 🙂
Jag och sambon åkte upp på Ersboda idag på sporthuset, fyndade mig en jacka där, dock inte på någon rea men den var inte så fasligt dyr ändå, hittade mig även ett par varma bra handskar. Så nu ska jag väl ändå inte frysa i vinter? Nu saknas ett par varma kängor, men det ska införskaffas så småningom också.


www.intersport.se

Vi gick även in på mio och där hittade vi en matta som vi velat ha länge, så nu har vi den hemma på provning, den kommer vi att behålla! Så imorn eller övermorgon blir det att åka dit upp igen och betala.

Nu har jag masserat ryggen, vilat en stund – allt för att orka med att se på bio i flera timmar ikväll. Vi ska se Avatar med några vänner, filmen börjar 21.30 och är över 2.30 lång, huga ligen! Hoppas bara min rygg orkar hela filmen samt att jag orkar hålla mig vaken 🙂
Erik är och spelar biljard just nu, vid 20 tiden drar jag ner på stan för att träffa upp Kicki, vi ska gå på Wayens en sväng innan bion, trevligt trevligt!

Nåja, ska fortsätta mitt slappande en stund till innan det är dax att bege sig ner mot stan, måste byta kläder också, kan ju inte fara i mysbyxor direkt 😉

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.