Sjukhusbesök och trängsel på stan.

Dagen började med att vi tog sovmorgon, riktigt skönt. Blev ju rätt sent igår eftersom vi var på bio, kom väl ut ifrån bion vid 00.30, då skulle vi packa in oss 5 personer i min lilla bil 🙂

Jag visste om att två personer ville åka med oss men det blev 3 så de fick trängas i baksätet, men vi tog oss framåt iallafall. Stackars Kicki rymdes inte så hon fick gå hem, tur hon inte bor allt för långt ifrån stan. Blev först en sväng upp till Ersboda och sedan till Teg för att släppa av allt folk innan vi tog oss hem, var väl isäng vid 2 tiden inatt.

Avatar – den var riktigt bra, vi såg den i 3D, från början ville inte ögonen hänga med och jag hade riktigt svårt att fokusera blicken på duken men det gav med sig efter ett tag, enda nackdelen under filmen, killen som var över 2 meter lång som satt framför mig, han skymde hela tiden högra hörnet av duken och ibland missade jag texten då den visades där, samt att min rygg inte tyckte om att sitta still i över två timmar.

Imorse blev det att hjälpa Erik starta bilen med startkablar då den vägrade starta själv, sedan begav jag mig upp till sjukhuset och han ut till stugan för att skotta snö, gick bara bra på sjukhuset, gick göra mina vanliga tester på lungorna och få sprutorna. Sedan tänkte jag att de mesta folket är väl på jobbet vid 14 tiden så jag for ner på stan, hittade mig en parkering lätt men sedan var det inte lika roligt längre – folk överallt!

Gick runt på ett fåtal affärer för att se om jag skulle hitta nåt roligt på rean, tänkte köpa en tröja jag hittade men kön var genom halva affärn för att få betala så jag traskade till bilen och for hem igen.

Nu väntar jag på att sambon ska komma hem så ska vi väl åka upp på Ersboda och trängas med lite folk, ska betala mattan, handla lite mat, dels inför nyår och för att kunna äta alla andra dagar, ska även in på bolaget där jag hoppas att halva Umeå inte är idag.

Slappardax i soffan en stund nu!

4 kommentarer

  1. Linda Åström

    Ja visst är det galet runt mellandagarna…usch. Var en sv’ng på Strömpilen innan jobbet igår…gick inte att hitta en parkering. Fuskade o ställde mig utanför Lindex. In o shoppade…men tror du nåt på rea?! Hahah
    Joo ett par byxor till Thyra…resten var det fulltpris på!
    Tycker det är svårt att hitta på rea.
    Sedan beslöt jag mig för att åka o handla EFTER jobbet kl 21. Tror jag var ett bra beslut. Inte så mycket folk…fick gå i lugn o ro!!
    Lycka till idag me shopping och ha en underbar nyårsafton!

    KRAAAAM
    GOTT NYTT ÅR!!!

  2. Jennely Ottosson

    Svar till Linda Åström (2009-12-30 08:58)
    Oja, det är helt galet! Du klarade dig utan parkeringsböter utanför lindex då? de brukar ju va rätt snabb ibland där utanför har jag sett. Det är ju alltid så, man hittar saker men de är aldrig på rea 🙂 själv har jag inte gjort ett endaste fynd, förutom min jacka o vantar då, som inte var på rea. Hade förresten alla affärer på strömpilen öppet efter 21?
    Ha en underbar nyårsafton du/ni också!
    GOTT NYTT ÅR och KRAAM! vi ses säkert framöver!

  3. Linda Åström

    Japp inga parkeringsböter…men såg att dom var i farten idag!! Brukar ofta ställa mig där om jag bara ska tvärin. Men om dom är där så ofta som du säger så skajag nog sluta me det!! Vill inte ha en pbot på onödiga flera hundra!!

    Nope det är ju bara Maxi som har öppet till 22.
    Ha det så ses vi!!

    KRAAAAM

  4. Jennely Ottosson

    Svar till Linda Åström (2009-12-31 12:42)
    Härligt att du slapp det! Jo jag har sett då jag varit runt på affärerna där runt omkring att de varit rätt snabb på att sätta böter, de står o väntar en liten stund sedan hamnar lappen på rutan 🙂 Inte så kul om man bara ska tvär springa in, blir en dyr snabb sväng på affärn då.

    Tänkte väl att de andra inte kan ha öppet till 22, men maxi har ju rätt mkt att bara gå o spana på 🙂
    Ha en trevlig kväll, hoppas du får ha karln din hemma, fast de verkar snöa rätt bra :/
    kraaam!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.