Gott slut och gott nytt år!

Ha ett riktigt gott slut på året och en kanon start på det nya året allihopa!

Så var det årets sista dag, året har bara flygit iväg tycker jag.
Nyss var det en underbart sommar där jag och sambon byggde massa möbler, solade och badade som mest i stugan, sedan kom en höst som fick ett tråkigt och jobbigt slut då älskade mormor somnade in för alltid.

Men året i sin helhet har nog varit bra ändå, vad jag kan minnas med mitt guldfisk minne iallafall. Har väl inte gjort så mycket storslagna grejjer direkt, har jobbat, tränat, umgåts en del med vänner då tiden och orken har funnits, varit hem och hälsat på familjen etc. Tog mig upp i tid på jobbet i höst, det känner kroppen av, trött och slut trots att man är ledig flera dagar på rad. Men det ger mer pengar.

Nästa år hoppas jag på ett riktigt bra år, en del planer finns redan, åka till Gävle på minisemester, hoppas fortfarande bara att det blir av, annars åker jag själv med sambon så får jag roa mig ensam på dagarna medan han spelar biljard.
Ska bygga lite mer möbler, vara i Hörnefors och hjälpa mamma och morfar.

Nu ska jag fortsätta att bara slappa idag, håller på att tvätta två maskiner, tänkte sedan ta mig ut en liten stund för att få lite frisk luft, klockan 15 senast slutar sambon jobba.
Vid 19 tiden kommer några vänner över på middag, nyår blir lugnt detta år. Middag och trevligt sällskap. Får se ifall vi däremot kilar förbi hos en annan kompis som har fest ikväll för att säga hej till allihopa. Till tolvslaget hade jag och sambon iallafall tänkt gå till gamla bron här på teg och se nyårsfirandet nerifrån stan.

Nåväl, nu ska jag försöka få i mig lite mer frukost, ett ägg räcker nog inte långt.

Ha en kanon bra dag / kväll idag allihopa så hörs vi 2010 sedan! 🙂

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.