Ledig!

Att vara ledig såhär en dag mitt i veckan är inte så dumt, det borde vara så varje vecka! 🙂

Vaknade vid 7 tiden imorse men skyndade mig att stänga igen ögonen igen och sov till 9.30, då var det dax att kliva upp för att ta medicin, sedan hamnade jag i vardagsrummet. Kan inte sova hur länge som helst eftersom jag måste ta mig i säng ikväll då jag ska jobba imorn igen.

Borde försöka gå och få i mig någon form av frukost snart också. Sambon lär sova ett bra tag till då han ska jobba inatt.

Vid 15 tiden ska vi bege oss ner på stan och se på bio – Sherlocks Holmes tillsammans med min bror och hans sambo, efter det blir det middag nånstans på stan.

Imorn är det jobb då och sedan träning, fredag ev träning och go-middag, vi ska göra en smarrig älggryta, lördag är vi bortbjuden till Överboda på tacokväll och söndag ska vi ev åka ner till pappa på middag. Så det är fullt upp denna vecka!

Nä nu skriker magen efter frukost, måste bara försöka ta mig ur soffan men jag har fortfarande sån sjuk träningsvärk i magen sedan i måndags så det är inte kul att lägga sig ner och kliva upp men det borde väl bli bättre snart?!


Halsbandet jag fick av Erik, från Björg.
Står text på ena hjärtat; "the heart has reasons that reason can not know"

En kommentar

  1. Jennie Walker

    Haha, det som gjorde Peter till en legend var att när vi var på förfest hos Kickis chaufförkompisar, som typ alla var 20-22 år, hittade vi på att Peter var tillsammans med både mig och Kicki, att han bodde med mig men att Kicki var med när vi ville. De köpte det i princip och speciellt en kille som såg helt förstörd ut och gick runt och sa ”Hur är det möjligt??”. Skitkul att göra dem galet avundsjuka på Peter. 😛

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.