Svinkallt!

Det är riktigt svinkallt ute idag. Imorse var det -23 så jag klädde på mig ordentligt eftersom jag skulle gå till jobbet men jag fick skjuts av sambon som hade jobbat natt så fick skona mina lungor på morgonen.

Fick ju lov att gå hem däremot så drog halsduken över näsan och ut i kylan, näsan svällde igen nästan direkt och lungorna höll till cykelbron över till teg ungefär, sedan blev det myrsteg hem för att jag skulle orka. Väl hemma hade ögonfransarna frysit till is, håret som stack ut var vitt av frost och hela jag som en isbit trots underställ, täckbyxor och min superjacka.

Börjar faktiskt ångra mig över att jag inte köpt något nytt parkeringsbevis så jag kan ta bilen till jobbet, det kommer inte fungera att gå när det är såhär kallt, inte med min astma.

Så just nu funderar jag faktiskt på ifall jag ska ta mig upp på sjukhuset i eftermiddag och införskaffa mig ett parkeringsbevis, vet inte ifall det blir för ett helt år eller bara för någon månad, måste kolla upp vad det kostar.

Nu ska jag inta soffan med filten en stund och försöka sluta frysa, har frysit hela dagen på jobbet också så det börjar bli lite drygt.

————————————————————————————————————————

Uppdatering:

Tog mig till sjukhuset och skulle köpa ett parkeringsbevis, men va faan då hade jag glömt mitt VLL kort hemma och tjejen vägrade sälja ett kort till mig då.
Min kompis som jobbar där hade hunnit fara hem så det var bara att vända och gå ut igen. Gick in till Evelina och hälsade på, har inte träffat henne sedan före jul, var kul att se henne igen, men kände mig seg och konstig och på väg hem slog tanken min – kortison, hade såklart glömt att ta min medicin på eftermiddagen. Så nu är tabletten tagen och jag hoppas min seghet går över snart för vi ska ta oss iväg och träna då sambon kommer hem ifrån snabb visiten i stugan.

Har gullat till mig skjuts imornbitti av sambon också ifall det är över -20 för jag orkar inte fara tillbaka på sjukhuset och köpa ett parkeringsbevis idag, det får bli till veckan istället.

Nu ska jag snart påbörja lite middag här hemma.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.