Städningen vann.

Det blev så att jag städade ändå, men har inte storstädat hela lägenheten än.
Har endast dammtorkat överallt, då menar jag verkligen överallt också!

Ryggen sa ifrån så jag får ta att dammsuga och torka golven typ imorn eller så. Känner dessutom att jag mår inte riktigt bra så gick och tog febern, 38,5. Förstod att nåt var galet då jag hade ont i magen hela natten och imorse var jag yr och kallsvettades innan jag for till jobbet men det blev bättre så jag kunde fara och jobba, nu håller jag tummarna för att jag inte ska bli sjuk, det har jag varken råd eller tid med just nu.

Borde fixa middag också, måste ju laga någon form av mat så Erik har matlåda imorn…eller det finns ju pannkakor kvar från igår som han kan ta till jobbet imorn så jag kanske kan skippa och laga mat och bara äta nåt enkelt? 🙂

Ska lägga mig i soffan en stund nu och vila så jag orkar fara och umgås med Evelina en stund ikväll, vi har ju inte setts sedan någon vecka före jul, det är länge sedan!

Nu är det nog slutstädat för idag, den nya toa-sitsen sitter kvar än så länge, Erik ska få se ifall han lyckas fixa till det då han kommit hem trots att jag tjovat på där massa, borde va expert nu med tanke på ikea´s som jag haft i flera år och fått försökt anpassa till alla olika toaletter där jag bott 🙂 men denna rår jag inte på, det går banne mig inte att få locket att sluta slå en i ryggen.

Nåja, nu ska jag inta soffläge med filten!

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.