Paj-kväll.

Idag har varit en slö dag. Somnade redan före klockan 22 igår, väl behövt!

Innan de var jag och åt middag med Kicki nere på stan, träffade upp sambon och storebror som hittades på en pub, sedan blev det hem och isäng nästan direkt, båda två var helt utslagna.
Vaknade vid 9 imorse och vid 13 tiden begav vi oss ner till stan för att möta upp mamma och lillebror, han skulle shoppa lite saker inför pluggandet som drar igång på måndag.

Nu har jag gjort sallad inför ikväll, det är paj-kväll på Ersboda med några vänner och vi skulle fixa sallad så nu är det klart! Blir nog en riktigt trevlig kväll, får dock se hur länge jag kommer orka vara borta med tanke på febern som far fram och tillbaka fortfarande.

Igår var jag i stort sett feberfri hela dagen, gick kanon bra och jobba, väl hemma skulle jag vara duktig och dammsuga och då stegrade febern iväg till nästan 39 grader så det var bara att sluta städa och inta soffläge där jag låg och halvsov till närmare 16 tiden då Kicki hörde av sig.

Idag har febern hållit sig relativt bra än så länge, men den svajar lite fram och tillbaka känner jag, men men, så länge det inte blir värre så är jag nöjd, men helt får de försvinna helt nu för det är riktigt irriterande att vara lite begränsad i allt man gör.

Nåja, ska fortsätta se på Tv4-fakta nu, är dokumentären Sicko med Michael Moore, han har gjort en dokumentär om sjukvården i USA, man blir riktigt förbannad av att se den.
Som en 22-årig tjej, hon hade fått livmoderhalscancer men försäkringen täckte inte behandling för det då hon var för "ung för att få den sortens cancer" alltså hallå! Det finns undantagsfall där faktiskt unga tjejer kan råka drabbas av denna sorts cancer! Man blir riktigt förbannad som sagt av att se denna dokumentär och inser att vi har det nog rätt bra i Sverige trots allt.

Nu återgår jag till Tv´n och sedan bär det av till Ersboda!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.