Klockan är inte ens sju!

Klockan är endast 18.50 och jag funderar seriöst på sova. Ögonen är så tunga att det finns inte, vågar inte lägga mig i soffan för då är det kört.
Men kan inte gå och lägga mig än för då kommer jag vakna mitt i natten, på tok för tidigt för att kliva upp.

Idag har varit en tröttsam dag, var trött när jag vaknade pga att jag sov som en kratta inatt, var enormt trött då jag kom hem, blev inge piggare av träning och sedan har jag bara fortsatt att vara trött.

Vetti sjutton vad jag ska roa mig med några timmar till, har surfat runt nu ett tag men sånt lessnar jag på väldigt fort, är inge vettigt på tv…ska gå och duscha på en stund iallafall, när jag orkar ta mig ur soffan.

Igår hämtade jag förresten ut mitt paket med kläder som jag beställde, två tunikor, en VILA och en ONLY, skit snygga! Sedan en annan snygg top och en myspys tröja från vila som var på rea. Provade alla kläder hos Evelina och de passade perfekt! Är riktigt nöjd.

  

Kläder från Mandel

Har även sett på denna sida att det har riktigt snygga jeans-leggings, är sugen på att ha ett par sådana men problemet är att jag skulle vilja prova dem först för att se så de verkligen sitter bra, tror jag ska gå in på Nicole i stan (de har vila kläder) eller så får jag fara på H&H i Hörnefors och se ifall de har några så man kan prova iallafall. Annars så testar jag och beställa och hoppas på att jag kan ha leggings i storlek XS/S eller M…hmm…jaja, får se hur jag gör, blir ingen beställning ikväll iallafall.

Nu ska jag återigen försöka roa mig med nåt ett tag tills jag kan gå och sova!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.