Rån.

Vad är det med folket i Umeå egentligen just nu? På en vecka har det inträffat 3 rån!
Nu får de ju ta och ge sig, är man i behov av pengar så försök att skaffa ett jobb istället, fine, det är inte så lätt i dagens läge men då kan man studera och få sig en vettig utbildning. Usch, blir så less.

Hade misstänkt inbrott på ett ställe på jobbet idag också, tack och lov var ingenting försvunnet. Det hade hänt igår eftermiddag men nu är lagat och förstärkt så ingen kommer någonsin lyckas ta sig in där utan nyckel som endast vi personal har.

Annars då…var och tränade efter jobbet idag, gick inte nå vidare bra alls för min del.
Blev slut för minsta lilla, orkade nästan ingenting. Har fortfarande lite hög feber och är sjukt trött så där är nog anledningen till att det inte alls gick nå bra med träningen.

Nu är jag återigen ensam då sambon jobbar kväll, måste försöka hitta på någon form av middag men min hjärna står still för att jag är så sjukt trött och slut.

Igår dejtade jag Evelina, hämtade ut en dator hon köpt, åt god mat tillsammans, drack te och snackade massa skit, enormt trevligt!

Nu ska jag försöka hitta på något en stund, har redan roat mig med att plantera om två blommor, törs inte lägga mig ner i soffan trots att kroppen skriker efter vila just nu men då somnar jag och så är väl nattsömnen förstörd. Sover redan dåligt pga att jag är inne i någon period då jag drömmer massor så vill inte förstöra den ytterligare genom att sova på dagen så då får jag försöka hålla mig vaken!

På återseende.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.