Blondin

Så nu har jag färgat håret på mig själv, gick riktigt bra trots att jag aldrig färgat håret på mig själv förut, tur det är relativt kort 🙂

Hade köpt ljus ljusblond och det blev då enormt mkt ljusare, dock så blev det sooom vanligt lite gulaktigt, får se ifall det ger med sig efter några tvättar annars får jag köpa nån toning och slänga i.

Till och med min frissör tyckte att jag hade fått extremt mycket mörkare hår sedan sist jag var hos henne, vilket var i november. Jag har stört mig på det i flera veckor nu så nu är det ljusare igen.

En annan sak, jag har märkt att min konstanta huvudvärk varje dag beror förmodligen på att jag fått ännu sämre syn på höger öga så nu när jag är hemma använder jag mina glasögon hela tiden, orkar inte ha dem på jobbet för de är riktigt irriterande att ha, ser kanterna runt bågen hela tiden och de åker ner så man ser ovanför glasögonen nästan jämt. Hade det inte varit så dyrt och omständigt att ha linser skulle jag skaffat det. Men testade ju på det via Synsam tidigare och jag såg lika kasst med linserna som utan. De hjälpte ingenting, var bara 1000:- i bortkastade pengar. Men ska jag skaffa linser på nytt så blir det att jag går någon annanstans än på synsam.

Nåväl, ska försöka få i mig lite middag nu tror jag och sedan blir det slappa.

2 kommentarer

  1. Linda-Marie

    Du kanske skulle gå till optikern och ställa in glasögonen så de inte åker ner? 🙂
    Om du skulle använda dem jämt skulle du också vänja dig vid skalmarna, det gör man!

  2. Jennely Ottosson

    Svar till Linda-Marie (2010-01-28 20:22)
    Jag har redan gjort det typ två gånger förut, det blir inge bättre, sedan får jag ont bakom öronen av glasögonen, är bara att inse, alla är inte gjorda för att ha glasögon, jag är en av dem 😉 tror aldrig jag kommer vänja mig, för jag kommer aldrig ha på mig glasögonen en heldag, icket på jobbet, sånt orkar jag inte. 😛

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.