Dålig start på dagen.

Idag var en enormt dålig start på dagen!

Började med att jag gick ut strax innan halv åtta, fick skotta mig ut från ytterdörren fram till bilen, skottade fram bilen och tog mig iväg till jobbet vid 8 tiden, lite väl sent – men att skotta så mkt snö tar tid, speciellt då det var över en halvmeter på vissa ställen.

Väl på jobbet inser jag att trakorfan inte skottat parkeringen, de med större bil än jag hade plöjt in sig på parkeringen men de vågade inte jag med tanke på vad som hände förra vintern då jag gjorde så, då blev min lilla skrutt utan bromsar pga all snö, så jag sprang och hämtade en spade och skottade ännu mer snö.
Var innne på jobbet ombytt och klar vid 8.25 ungefär, förstår inte varför jag tog bilen idag, skulle banne mig ha gått till jobbet, men skulle ner på stan efter jobbet och vet hur slut jag blir av sånt.

Nåväl, inne på jobbet började jag må pyton, skakade, kunde inte fokusera med ögonen och var hur seg som helst så det blev att ta en kortisontablett till, misstänker att jag gjorde av med mitt kortison av all snöskottning. Fick sedan gå och fika vid 9.30 och efter de mådde jag faktiskt som en människa igen.

Efter jobbet blev det ner på stan och till Salong44 för att klippa mig, färgade även brynen och fransarna, är riktigt nöjd! Införskaffade även färg så jag ska färga håret ljusblond antingen ikväll eller imorn. Mitt hår har börjat bli så mörkt så vill ha det lite ljusare igen.

Nu sitter jag under filten med tofflor och tjocktröja och fryser som ett tok ändå, är nästan -20 grader här ute. Så snart blir det nog en varm dusch och inte gå utanför dörren nå mer på hela dagen! Hade funderationer på att fara och träna då sambon jobbar heldag idag men tror banne mig inte att jag orkar gå utanför dörren nå mer, det är hemskt o va ute o köra bil med all snö, trots att det är plogat, och det är framförallt kallt!
Så det blir nog en slappardag här hemma för mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.