Redan fattig.

Jaha, det har inte ens hunnit bli februari och jag har endast 1500 :- kvar att leva på tills den 18:e då man får pengar ifrån Fk, hur lyckas man med det?

Det enda som jag spenderat lite pengar på är då jag var och klippte mig typ, det är inte roligt att vara sjukskriven, man får alltid leva på mindre än existens minimum.

Nåväl, blir att vara enormt sparsam denna månad igen då, men tyvärr så måste mat handlas, hur det nu ska gå ihop? Det är bara för deprimerande!

Annars igår så åkte jag och sambon ultrabuss upp till ålidhem, första gången man åker buss på några år, fick en god fördrink, enormt god middag och väldans god efterrätt!
Till allt drack vi vin, öl för killarna och sedan spelade vi lite spel och snackade skit, vid 23 tiden rusade vi iväg för att hinna med en buss ner på stan igen, missade rätt precis bussen till Teg så vi fick traska från vasaplan och hem, tur det inte är allt för långt.

Tack min kära bror och sambo för en enormt trevlig kväll! Nästa gång bjuder vi på middag!

Annars då, idag händer nog inte så mycket, sambon sover än, jag har varit vaken sedan 9 tiden. Vet inte riktigt vad man ska roa sig med idag, diska och städa lite kanske?

Nu – frukostdax!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.