Hektisk dag.

Nu är jag äntligen hemma efter en hektisk dag på jobbet.
Var på lab idag och väntrummet var alltid överfullt med patienter, slutade med att jag jobbade över 30 minuter för att vi skulle få det tomt innan lunch.

Trodde folk stannade hemma då det var mer än -20 grader ute men tydligen inte 😉

Nåväl, gick då bara bra på jobbet annars, hann fika och prata några få ord med mina jobbarkompisar, inte illa!

Sitter just nu under filten och funderar på ifall jag borde försöka fixa mig någon form av lunch men har redan lite ont i magen och försöker då dra ut på det in i det längsta med att äta. Har kommit på en bov till att jag får mer problem – vitt mjöl, äter jag mkt mat eller bröd som innehåller vetemjöl får jag mer ont i magen, så det ska försöka uteslutas.

Ikväll klockan 19 har jag "råkat" lovat bort mig att följa med Jennie på step dance, alltså step up med danssteg, hur ska detta gå? Det står att kursen vänder sig till dem som har gått på step en tid, räknas då mina 3 gånger? 😛 Blir att stå längst bak och försöka att inte tappa bort sig en miljard gånger, kan bli spännande, men samtidigt roligt. Vill ju gå på mer step up så varför inte testa denna kurs?
Så då har jag nåt att göra ikväll iallafall medan sambon är och spelar biljard, får se ifall jag blir utan min bil men då får jag åka med Jennie, klarar inte av att gå till gymmet idag då det är så sjukt kallt – måste införskaffa mig en sån där värmeväxlare som astmatiker har, en som värmer luften innan den kommer ner i lungorna, då kanske jag inte blir så tät.

Nä, nu ska jag fortsätta slappa en stund.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.