5 månader.

Tänk att det redan har gått 5 månader sedan du somnade in för alltid älskade mormor.
Det går inte en dag utan att jag tänker på dig, saknaden är enorm. Ett tomrum som aldrig kommer försvinna. Ibland kommer jag på mig själv då jag tänker att du är hemma som vanlig eller att du bara är borta en kort period och snart kommer hem – men tyvärr så är ju verkligheten inte så. Kan än idag inte riktigt förstå att du verkligen är borta, allt känns så overkligt och konstigt.
På lördag skulle du fyllt år också, 77 år. Du lämnade oss fler år för tidigt. Jag saknar dig så enormt, bara att kunna ringa och höra hur ni mår och få prata massa strunt med dig. Förstår inte att det har gått lite mer än 5 månader sedan jag kramade dig för sista gången.

—————————————————————————————-

Då jag for hem från jobbet idag såg jag att de bytt ut skyltarna på apoteket där, de har ju blivit uppköpta av Kronans Droghandel, vad är det för namn på ett apotek, låter som att de säljer massa olagligt – droger! Som tur är ser apoteket ut som vanligt i övrigt – än så länge 🙂

Annars så var vi på jysk igår innan vi for och tränade, inhandlade hatthyllan så nu står den i en kartong i hallen och väntar på att vi ska få tillbaka Erik´s borrhammare så den kan monteras. Köpte även en ny byrå som vi har i hallen – är riktigt nöjd för det blev så snyggt!

Nu ska jag fixa mig lite lunch och sedan ska jag lägga mig i soffan och vila en stund, har inte gjort det på hela veckan nu så idag känner jag att det verkligen behövs!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.