Så var det fredag igen.

Äntligen helg – igen! Det behövs just nu, min kropp behöver vila och sova.

Veckan har ändå flytit på bra på jobbet, igår blev jag inskolad med Lev och Må så på måndag ska jag ha detta själv, blir spännande och roligt!

Men nu är det som sagt äntligen helg, gick hem från jobbet i solen då sambon har min bil idag, han jobbar heldag dessutom. Får inte träffa han förrän efter 21 ikväll och imorn jobbar han 12-21, likaså söndag. Men imorn eftermiddag ska jag dejta Cissi och söta Lukas! Ska dessutom hinna slappa och vila en del.

Igår kväll efter vi varit i stugan hela eftermiddagen, killarna skottade av taket, så satte vi upp hatthyllan – snyggt blev det! Den är dock mindre än den som satt där tidigare så jag funderar på att fixa nån blomma på väggen så man täcker över två fula skruvhål, kan inte spackla igen dem heller för den dagen vi flyttar härifrån måste ju den andra hatthyllan upp igen.

Varsågod mamma, här kommer en bild! Syns kanske lite dåligt då allt runtomkring är vitt 😉

Nu saknas bara en vit skohylla, antingen lyckas man hitta en fin någonstans eller så får vi bygga ihop en egen till sommaren.

Vad ska man hitta på nu då tro? Ska ta mig upp i förrådet sedan med den gamla hatthyllan, borde kanske slänga mig i soffan en stund och vila. Vet inte vad sjutton jag ska roa mig med hela dagen.

Uppdatering: Har tagit mig upp i förrådet och slängt dit hatthyllan + att jag skruvat upp en ljuslykta på väggen i ett av skruvhålen så nu täcks båda över – perfekt!
Annars har jag inte lyckats gjort så mycket vettigt idag, tror jag ska lägga mig och vila en stund nu, måste komma på någon form av middag också tror jag så sambon får mat med sig på jobbet imorn – dock så står skallen still när det gäller mat.

2 kommentarer

  1. Jennely Ottosson

    Svar till Linda Åström (2010-02-12 21:27)
    Tackar! Det ser riktigt fint ut, nu saknas bara en vit skohylla.

    Ja passa på o far o kika, de har det på rea nu *muttrar* tror jag ska fara dit o se ifall man kan få igen mellanskillnanden, det är 11 dagar sedan vi köpte grejjerna o nu är de typ 600:- billigare!

    Trevligt helg! kraam!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.