Promenad i solen.

Har lyckats gjort något vettigt idag iallafall, släpade mig efter många om och men ut på en promenad i solen, gick bort till Böleäng och runt där för att sedan traska hemöver igen, var väl ute i lite mer än en halvtimme iallafall. Glömde både mössa och vantar då jag endast tänkt gå runt kvarteret först så det blev lite kallt om öronen 🙂

Annars idag så har jag endast slappat vid tv´n och datorn – och nu sitter jag här igen!

Vet inte vad jag ska roa mig med riktigt, orkar inte dammsuga trots att det egentligen skulle behövas. Nä det får bli att slappa och ta det lugnt tills jag ska träffa Cissi.

Imorn är det alla hjärtans dag också, på alla bloggar man läser står det nåt om det, förstår inte riktigt, det är en dag som alla andra. Jag är inte mycket för denna dag då det blir så påtvingat att man ska göra något mysigt och romantiskt med sin älskade, köpa massa söta nallar, blommor etc etc. till vilken nytta? För att affärerna ska tjäna pengar såklart. Vill man göra något mysigt med sin älskade eller nån annan så gör det en annan dag istället, det uppskattas mycket mer!
Vi kommer inte fira alla hjärtans dag på något sätt imorn, sambon jobbar till 21, ska sedan på möte med biljardklubben så risk finns dessutom att jag sover då han kommer hem. Vi fixar våra speciella dagar andra dagar på året istället, det ger som sagt så enormt mycket mer!

Ska fortsätta surfa runt lite nu, försöker hitta en vit skohylla som inte kostar skjortan av en men hittar ingen som passar direkt. Den på jysk och rusta var inge snygga så där är det redan kollat, likaså expo, de hade ingen. Någon som har tips på en relativt billig vit snygg skohylla?

2 kommentarer

  1. Jennely Ottosson

    Svar till Mamma.. (2010-02-13 15:54)
    hihi, det var smart 😉 Har faktiskt kollat på andra i trä också men inte hittat nån som är speciellt snygg, får spana vidare helt enkelt, men mest troligt lär det bli en i trä som man får måla om misstänker jag.
    kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.