Ihjälskrämd.

Snacka om att bli halvt ihjälskrämd då man skulle från jobbet idag.
Backar alltid ut försiktigt där för man vet aldrig ifall det kommer nån över parkeringen i full fart – så backade ut försiktigt, inte en endaste bil i sikte som rörde på sig, sedan står en bil helt plötsligt bakom mig och tutar – vart den kom ifrån har jag inte ens susning om men skraj blev jag.

Annars på jobbet idag gick det väldigt bra att ha hälsoundersökningarna, första patienten var lite rörig eftersom jag inte hade riktigt koll på vad jag skulle göra men allt flöt på bra tillslut, vet bara inte hur man ska hinna att centifugera och pipitera över prover då man har en patient i halvtimmen? Det tar faktiskt en halvtimme med allt man ska göra, hade turen idag att en jobbarkompis hjälpte mig med två stycken och en gjorde jag själv.
Imorn tänker jag försöka lägga upp allt lite annorlunda efter lite tips från dagens patienter så det ska flyta på ännu bättre plus att jag måste hinna fuga och pipitera över alla prover då hon som hjälpte mig idag är borta imorn förmiddag – men det ska väl gå kalasbra antar jag? 🙂

Nåväl, känner mig inte riktigt i form idag annars, har känt mig halv mjuk och dan i kroppen hela dagen och vid middagstid tog jag tempen, mycket riktigt så har jag högre feber, 38,5. Hoppas innerligt att det är borta tills imorn så jag inte håller på att bli sjuk.
Det har jag varken råd eller tid med.

Har haft lillebror på besök här idag också, det har bara slappats och ätits middag tills jag skjutsade han till skolan.
Imorn är vi bjuden på middag hos Jennie och Peter! Ska bli semlor till efterrätt då det är fettisdag.

Nu tänkte jag slappa en stund innan jag måste ta tag i att renbädda sängen och diska bort. Sambon är och spelar biljard så sängen måste jag renbädda eftersom jag med största sannorlikhet lär lägga mig och sova innan han ens kommit hem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.