Stressig värre.

Huj vilken dag det varit idag.

Började med att inte må riktigt bra imorse men blev lite bättre så ut i kylan och iväg till jobbet, väl där fylldes väntrummet på fort och det blev aldrig tomt – förrän strax innan 12.
Trodde folk inte vågade sig ut genom dörren idag då det var närmare -30 grader ute men tydligen inte 🙂 Men dagen flöt ändå på bra, dock så blev man helt slut efter en sådan stressig dag.

Då jag slutat skulle jag skjutsa ner en kollega på stan och sedan bege mig vidare till sjukhuset – kommer ut till bilen och ser att en annan kollega parkerat in mig! Jag har kanske 3 cm mellan hennes bil och min så jag tar mig inte in genom förardörren, trots att jag stod långt ut åt andra hållet så hon hade ställt sig mitt emot stolpen typ – smart!
Jag fick krypa in genom passagerardörrn och klättra, backa ut var inte heller det lättaste då hennes bil stod så enormt nära min – men tur man har en liten bil! Lite smått irriterande men gick över fort bara jag tog mig ut från parkeringen. Men jag förstår inte att man inte kollar HUR nära man står den andra bilen, för nog sjutton måste vem som helst fatta att man måste kunna ta sig in genom förardörren på sin bil och de gör man inte på typ 3 cm. Kunde inte ens komma fram till dörren för så smalt var det.

Uppe på sjukhuset gick det bra i vanlig ordning, fick mina sprutor och innan de hann jag slänga några ord med Evelina. Efter besöket där for jag förbi Ålidhems centrum och ICA och köpte deras goda sallad till lunch – saknar de stället sedan man flyttade därifrån.

Nu blir det soffläge en stund och se när sambon tänkt vakna till liv, han jobbar ju natt så är inte lönt att väcka han 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.