Okej, nu är jag less!

Är riktigt sjukt less på att aldrig få må rikigt bra nu, är inne på 3:e veckan med högre feber och mina lymfkörtlar sväller upp var och varannan dag. Dessutom så har jag fått för mig att blöda näsblod varje dag just nu, har gjort det i 3 dagar.

Har runt 38,5 idag och är riktigt stel och svullen runt halsen, är det inte bra tills imorn så ringer jag banne mig infektion och säger att nu är jag less så får de hjälpa mig!

Vill ju inte må kasst på lördag heller då jag ska på tjejkväll, hade tänkt dricka vin och bara ha trevligt men nu vet jag inte hur det blir med den saken. Antingen om jag får nån hjälp ifall jag får åka på sjukhuset blir det kanske tjejkväll fast utan vin annars är risken att det måste bli soffläge för mig. Nåväl, får se hur jag mår imorn, hoppas bara jag pallar att jobba för jag har inte lust eller råd att vara hemma just nu.

Nu är det bestämt också, i maj åker vi till London! I helgen då man fått lön bokar vi resan!
Jag längtar faktiskt som ett tok, ska bli riktigt roligt att få åka iväg och få se något annat än Umeå – ett helt nytt land!

Nåväl, ska fortsätta se mina sjukhusserier på TV4-fakta nu och sedan blir det en enormt tidig kväll för mig, sambon for och spelade lite biljard innan hans nattpass börjar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.