Penicillinkur.

Imorse då jag vaknade insåg jag att det var lite bättre än igår kväll men inte var det då mycket, for iväg på jobbet efter att ha börjat köra igång med jobbet svällde körtlarna upp enormt fort, fick svårt att vrida huvudet för att det gjorde så ont och jag var så stel – telefonsamtal till infektion – de ringde upp och sköterskan skulle prata med min läkare sedan ringde hon upp igen och de ville att jag skulle komma dit så jag packade ihop och tog ut lite flex och begav mig till sjukhuset vid 9.30, fick träffa en läkarstudent först och sedan en jätte trevlig läkare, de togs en del prover och han pratade med min ordinarieläkare och de hade då kommit fram till att jag måste behandlas med penicillin för att ha någon form av chans att bli bättre.

Har ju exakt samma symtom nu som jag hade för några år sedan då jag åt penicillinkur på penicillinkur, fick även ta om mina antikropps-värden så nu återstår det att se hur de ligger till, har jag otur så blir jag insatt på min behandling igen och måste då återigen sticka mig i magen – jag vill inte!

Men men, ska till läkarn om ungefär en månad så då får vi se hur allt ligger till.
Hann med en snabb lunch med Kicki som ringde mig då jag nästan var hemma och nu slappar jag endast i soffan, tänker inte anstränga mig så mycket idag då jag fick sota för det igår.

Lördag – tjejkvällen blir utan vin för mig så då kör jag bil, rätt skönt på ett sätt att slippa gå men hade varit gott med ett glas vin. Blir ingen träning nu heller på 10 dagar pga behandlingen, men jag måste ju bli friskare så är det.

Nu blir det en stund under filten och kika på tv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.