Hemma från jobbet.

Så typiskt!

Sov nästan ingenting inatt, hade konstant ont över bröstet och i lungorna. Tog medicin flera gånger och drack vatten men inget hjälpte, så när jag väl vaknade imorse insåg jag att jag inte alls mådde nå bättre, funderade ett tag med ångest och tog sedan beslutet att stanna hemma ifrån jobbet, min lungor gjorde på tok för ont och körtlarna var väldigt svullen.

Sedan blev det samtal till sjukhuset och jag fick åka upp på infektion igen – där togs en del prover och sedan byttes min penicillin ut emot en annan sort med bredare spektrum, så nu hoppas jag att detta hjälper! För övrigt så har en dunderförkylning på allt detta brutit ut, är snuvig som aldrig förr och jag som inte varit riktigt förkyld på flera år, har bara haft mina skumma virus/infektioner. Så nu blir jag iallafall hemma från jobbet några dagar och blir fattig på kuppen men förhoppningsvis blir jag friskare då också.

Nu ska jag lägga mig i soffan och kika på tv och smaska på lite godis som jag unnade mig på affärn – var tvungen att åka ut för att skjutsa lillebror till skolan och sambon på biljard.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.