Jahaja?!

Har varit på step up bas ikväll, så enormt roligt! Hade dock lite svårt att hänga med i vissa moment då det var lite snurrar inblandade men tillslut satte jag allt! Svetten rann och man mår riktigt bra efteråt.

Såg på en bekant´s blogg att man kolla hur många gånger man blivit googlad, så jag testade på googlad.nu, hittade massa länkar då delvis till min blogg här och att jag finns på facebook, men även att jag var med i expressen om biverkningar från svininfluensa vaccinationen – dessutom så har finska sidor, tyska sidor, spanska mfl "snott" detta från expressen så jag finns på flera flera olika sajter just om biverkningarna av vaccinationen, inte sjutton trodde jag det skulle publicerar på fler ställen än expressen då man väl ställde upp på den där grejjen. Lite roligt är det men tycker det mest bara är tragiskt, att de gjorde en sådan stor grej av vaccinationen och biverkningarna!

Nåväl, nu ska jag gå och försöka få nå påslakan i sängen så jag kan lägga mig och försöka sova på ett tag till. Klockan är visserligen inte så mycket men tror jag ska ta en tidig kväll.

Imorn efter jobbet blir det en sväng ner på stan, har tänkt inhandla saltvatten spray till håret samt en flaska vin – ska på räkfrossa på lördag! 🙂 Ev. att jag ska dra iväg på en förfest hos en kompis som fyller år också – om det nu blir något av det? Har inte hört varken bu eller bä än så länge, bara fått ett kanske.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.