Nu blev det jobbigt.

Fy vad jag är kluven just nu. Inte alls roligt någonstans.
En kompis fyller år imorn och hade tänkt sig ut på krogen, var lite oklart ifall det skulle bli förfest här i stan eller inte eller om de skulle mötas upp på krogen, jag ska inte ut på krogen imorn. Nu fick jag ett sms att det blir förfest – i Sävar. Jag hade nu bokat in mig på räkfrossa här på Teg imorn istället för jag orkar inte sitta hemma ensam en hel kväll då sambon jobbar och de ska åka ifrån sävar redan klockan 20 så det finns ju som ingen möjlighet att man ens hinner dit en stund. Så jag blev rätt kluven, men har sett framemot räkfrossan nu så det får nog bli så, det kommer fler tåg så att säga.

Annars så har jag ägnat mig ända sedan 17 tiden med att laga middag, blev klyftpotatisar, kotletter och mormors enormt goda svampsås! Är så sjukt glad att jag bad mormor för flera år sedan skriva upp de receptet åt mig, gav henne en bok för jag minns inte hur många år sedan och bad henne skriva upp "speciella recept" i den, sånt som hon brukar göra som hon visste att jag älskar, för den dagen hon inte skulle finnas mer ville jag kunna göra allt de där, och nu är ju den tiden tyvärr här – då jag får göra dessa saker själv, men jag tycker att jag lyckades riktigt bra, snacka om att såsen blev sjukt god!

Tyvärr så fick jag inte i mig speciellt mycket mat, fick fort ont i magen och började må illa, så det blev några få klyftpotatisar, en halv köttbit och sås. Nu mår jag mest bara konstigt, vet inte om det beror på att jag började må dåligt över att jag blev så kluven och fick dåligt samvete för att jag bokat upp mig på annat imorn runt middagstid. Men när jag inte fick klara besked så bokade jag upp middag med några andra vänner när jag blev tillfrågad.

Nåja, ska sluta må dåligt nu och försöka slappa i soffan en stund.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.