Börjar bli sjuk?

Nu misstänker jag kraftigt att jag håller på att bli sjuk igen – men jag vägrar, har varken tid eller råd att vara sjuk nu ännu mindre någon lust!

Men jag har så sjukt ont i mina körtlar i halsen så äta och dricka är en plåga, har lite högre feber och blir totalt slut av att stå upp några fåtal minuter så större delen av dagen har spenderats i soffan. Jag tål nog inte att dricka vin, var ju som det enda jag gjorde igår, drack några glas vin. Dansade inget och tjoade på så jag förstår inte varför jag mår som jag gör idag. Bakis är det då absolut inte.

Hade tänkt laga middag så sambon får matlåda tills imorn men än har det inte blivit någon mat här, hungrig är jag inte heller trots att jag knappt ätit något på hela dagen.
Middagen är smått förberedd så orkar inte jag göra något innan han slutar jobba så får han nog slänga ihop pastasåsen själv ikväll tyvärr.

Jävla dynga säger jag bara, hoppas innerligt att jag mår bättre imorn för på jobbet det ska jag! Har som sagt inte råd med en till karensdag på samma månad, dessutom är vi mindre folk nu till veckan så blir jag sjuk lär det sluta med kaos på jobbet, så jag måste bli piggare innan imorn så jag orkar hålla vanligt tempo på jobbet – det kommer behövas i veckan!

Har för övrigt testat spola min visdomstand som brukar kunna strula för mig fast nu är den i sitt normala skick, tänkte att körtlarna kanske är svullen pga den, men icket att det blev nå bättre. Så jag är helt tom på ideér om vad jag kan göra för att bli piggare nu. Fortsätta vila antar jag så det tänker jag göra nu!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.