Feberfrossa.

Feberfrossa är ingen höjdare alltså, är sjukt länge sedan jag hade sånt men nu ikväll har jag lyckats få det, sitter under en filt och hackar tänder som ett tok, går på alvedon men nu har febern krypit upp till 39 grader igen.

Läkarn ringde mig iallafall tidigare idag och min snabbsänka var förhöjd, den brukar aldrig stiga, inte ens vid dubbelsidig lunginflammation men nu hade den gjort de så hon skrev ut penicillin som jag börjat med idag så nu banne mig ska det väl gå åt rätt håll?
Kan fortfarande knappt äta eller dricka heller, fick i mig lite soppa till middag, då jag går förbi en spegel måste jag stanna för att se hur min hals ser ut, jag är enormt svullen på vänstersida!

Ska försöka lägga mig i soffan nu och försöka sluta hacka tänder annars får jag hämta hit täcket också.

Nu ser jag framemot att jag ska bli frisk fort för i helgen vill jag kunna fara och åka slalom, det är lixom sista helgen vi kan fara iväg för detta år så denna skit bakterie jag lyckats få kom väldigt lägligt -muttrar-

Nej, nu filten upp till öronen i hopp om att bli varm inombords.

2 kommentarer

  1. Jennely Ottosson

    Svar till Sven (2010-03-29 21:11)
    Tack för länken, men tyvärr så tror jag inte alls på de där med kollodialt silver, testade på det för flera år sedan emot mina svullna lymfkörtlar etc men inte ett smack hände, då tror jag mer på sjukvården och att penicillin hjälper trots att det förstör en del också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.