Jag blir så less.

Var förbi på jobbet idag en sväng och tog en ny crp på mig och ett halsprov, halsprovet var negativt så ingen halsfluss här inte, svaret på odligen de tog på sjukhuset hade även kommit – negativ. Men min crp (snabbsänka) hade blivit högre från igår tills idag, inte konstigt att jag inte mår nå bättre då? Hade över 39 graders feber imorse, nu håller den sig på 38.5 ungefär med alvedon i kroppen.

Försökte ringa infektion men de hade stängt, var förbi där – stängt. Ska avvakta tills imorn annars ringer jag dit och förklarar läget att detta penicillin inte hjälper, fast nu tänker jag faktiskt medicinera mig själv och bli frisk, så enkelt är det! Jag SKA vara frisk till helgen, är så less på att vara öm i mina körtlar, kan knappt röra vid halsen på vänster sida för jag har så ont så det blir inte mycket mat för mig just nu, lär nog tappa en del i vikt då, effektiv bantningsmetod kanske?

Nåväl, har fått i mig lite glass nu, ska försöka få i mig nån form av middag snart också. Blir nog soppa eller något liknande. Men först ska jag lägga mig i soffan och bara ta det lugnt, blev helt slut av att åka förbi på jobbet och upp på sjukhuset en snabb sväng.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.