Skärtorsdag.

Idag var planen att jag skulle vara glad över att få ha långhelg tills på tisdag, men icket att jag är glad över det. Febern är tack och lov borta idag, än så länge. Körtlarna är bättre men fortfarande svullna och jag har lite problem fortfarande med att svälja så det blir inte mycket i matväg, nu är däremot tandköttet runt min irriterande visdomstand rejält svullen också så kan inte bita ihop tänderna helt och det är en plåga att ens försöka äta något annat än flytande. Tur att vi inte ska bort på världens påskmiddag i helgen som det känns än så länge iallafall.

Nu håller jag bara tummarna för att jag är frisk till i slutet på helgen så man kanske kan fara och åka slalom en dag iallafall, men jag får ta dagarna som de kommer kan inte planera något eftersom jag vägrar utsätta mig för att bli mer sjuk än vad jag redan är och har varit.

Sambon har återigen farit och jobbat kväll så jag är ensam idag, måste försöka ta mig ut på affärn och köpa nåt lätt att äta/dricka till middag och under resten av dagen.

Men nu först ska jag nog vila en stund till i soffan innan jag beger mig ut på affärn, det är dagens ansträngning.

– Hoppas de inte kommer hit nå små söta påskkärringar ikväll för här finns inget godis att bjuda bort! –

2 kommentarer

  1. Jennely Ottosson

    Svar till HB (2010-04-02 17:52)
    Ja det är inte riktigt lätt alla dagar med ett nedsatt immunförsvar :/ Tackar, jag ska försöka börja må bra snart igen, är riktigt less nu på detta!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.