Får sota för det idag.

Yes, jag får sota för det idag att jag ansträngde mig hela dagen igår.

Febern har krypit uppåt, nästan på 39 grader igen, kan inte äta nån fast föda utan att börja må illa, jag har ont i båda höfterna, mest på höger sida, den slog jag ju i backen. Har även funnit ett rätt fint blåmärke på högerhand som gör rätt ont, men det var ändå värt det eftersom det var sista slalomturen för oss detta år.

Hoppas bara att allt blir bättre under dagen eftersom jag ska iväg och jobba imorn, men kommer åka till jobbet vilket fall som helst eftersom jag inte får vara hemma längre utan sjukintyg.

Sov till bortåt 11 tiden imorse och har dessutom legat och halvsovit i soffan en stund nu mitt på dagen, sambon sover fortfarande eftersom han ska ut och jobba natt så då passade jag på att vila i soffan men borde försöka ta mig ut en sväng, lämna tillbaka filmen vi hyrde igår och fara på affärn. Måste inhandla nåt i lite mer flytande form som jag kan ta med på jobbet till fikat imorn eftersom jag med största sannorlikhet inte kommer få i mig några mackor.

Jag vill så gärna bara proppa i mig mat just nu, är visserligen inte hungrig alls men känner verkligen hur kroppen skriker efter energi, jag orkar ju ingenting på min nästintill flytande kost. Rasar i vikt också, redan -3 kg på en vecka, kommer iofs kanske svälla lite snart då jag gått på dubbeldos kortison i över en vecka, vätskan samlas fort på mig så jag väntar bara på att den ska slå till snart.

Nä, sla sluta gnälla nu och försöka ta mig ut genom ytterdörren fast risken är stor att jag lägger mig i soffan en stund igen innan.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.