Nu mår jag bra!

En timmes step up, svetten rann och lungorna fick plågas lite men ack så härligt ändå att få röra på sig. Dock så tappade jag bort mig lite mer denna gång än sist men övning ger färdighet, har lite svårt för vissa former av steg, min hjärna kopplar inte riktigt hur jag ska göra fast jag ser hur man gör, enormt irriterande!

Efter passet körde jag lite extra triceps, tänkte träna mer men skakade så enormt i kroppen så tänkte att jag tar det lugnt har ju faktiskt inte tränat på två veckor då jag legat hemma o sjuk så är nog bäst med en liten mjukstart.

Brummade sedan iväg till Teg och Suntan där jag slängde mig i solariet i 20 minuter – såå enormt härligt! Nu har jag värmt upp min rygg och dessutom fått lite färg på mig.

Dock så upptäckte jag när jag kom ut ifrån solariet att min lilla skrutt har fått rost på ett ställe, icket bra så de lär jag måsta försöka laga här i vår.

Men nu känner jag att jag mår riktigt bra, har fått röra på mig ordentligt och dessutom fått lite solljus på mig, fejkat sådant iofs men ändå. Min kropp mår bra av att få sola.

Snart ska jag hoppa in i duschen och sedan sätta mig och skriva ner punkter inför onsdag och invänta att sambon ringer och vill bli hämtad från biljarden.

2 kommentarer

  1. Hea

    Vad härligt med ett skönt träningspass, oftast så mår man så himla kanon efteråt :D. Endorfinerna bara sprutar runt i kroppen och ger en ett skönt glädjerus! :D. Jag instruerar Afro på simhallen, än så länge har vi bara kört ”prov pass” men du får jättegärna komma nästa gång jag ska köra ett sånt, då går du in gratis också :).

  2. Jennely Ottosson

    Svar till Hea (2010-04-13 13:48)
    Oja, det är riktigt härligt efter man tränat! Ikväll ska jag testa på bodyjam med en kompis, kommer bli spännande eftersom de innefattar typ dans och jag kommer tappa bort mig hela tiden! 😀
    Åhå, ja jag får kanske komma o testa på de där med dig någongång 🙂 får återkomma om saken!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.