Slutkörd.

Snacka om att vara helt slutkörd då jag kom hem från jobbet idag.

Två personal sjuk och massvis med patienter, jag fick till o med lov att springa från ena sidan huset till andra, hade inte tid att gå då vi väntade på firmabilen. Skönt att vara hemma och få slappa en stund faktiskt.

Sambon är på nå biljardmöte nu och sedan blir det kvällsjobb, får se vad jag ska roa mig med hela kvällen. Fick en förfrågan om att följa med på bodyjam på träna på teg med en kompis. Man får visst träna gratis en gång så kanske ska haka på det, men de är nå dans tjosan, kommer gå bra för mig att hänga med på de, haha!

Annars fick jag förfrågan om att fara och hälsa på där sambon jobbar ikväll 🙂 Träffa Linda o snacka lite skit, skulle faktiskt vara trevligt de också. Får nämna det förslaget för min karl o se vad som sägs 😉

Nåväl, något ska jag väl hitta på ikväll iallafall, vill inte bara sitta hemma en hel kväll, antingen far jag o tränar med L-M om hon ska fara eller så drar jag på Usm och kör nåt där, tänker göra allt ikväll för att inte tänka så mycket på morgondagen. Är riktigt nervös redan men kommer nog fara dit en stund tidigare och ta lugnande, känns som att det kan behövas.

Nu – soffläge en stund!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.