Kort pass på gymmet.

Jag tog mig iväg till gymmet trots allt. Fick bra uppvärmning på väg dit då det blåste enormt mycket.

Körde lite ben, ryggen klarade det hyffsat bra men helt smärtfritt var det inte. Mage gick desto sämre att köra, lyckades genomföra en övning på magen sedan var det kört.
Så det blev ett kort pass idag men hann träna lite ben iallafall och sedan motionera hem igen då vinden hade vänt och jag hade motvind hela vägen hem!

Fick skratta för mig själv på väg hem också, polisen stod och kollade hastigheten utanför Usm, en del bilar pallnitade i princip då de fick syn på polisen, de som inte hann upptäcka att de stod där blev invinkade och då fick de pallnita för att ens hinna svänga in på parkeringen, då kör man minsann inte 30 om man måste bromsa så hårt för att kunna svänga in på parkeringen där. Hann även höra en karls ursäkter, man såg att han körde långt över 30 men han försökte förklara att hans bil visade 30 medan polisen fick det till 50 eller vad de nu sa…jag fick mig då ett gott skratt!

Nu har jag hunnit duscha och nu väntar jag på att mamma ska komma in till stan på ett tag med mina sommardäck, måste lämna in åtminstonde 2 av dem imorn och byta till nya.

Tror jag ska få i mig lite sallad nu som blev kvar från middagen igår, det sägs ju att man ska äta efter träning och jag börjar faktiskt bli hungrig nu!

Imorn blir det förhoppningsvis Step up igen, jag känner mig peppad!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.