Underbara Step up.

Var iväg på Step up i eftermiddag, så härligt! Jag älskar verkligen att gå på det numera för nu börjar man bli lite varm i kläderna och hänger med hela tiden, visst kan jag tappa bort mig imellanåt men det är inte alls i närheten lika mycket som tidigare.

Svetten rann och man fick upp pulsen bra, då mår man riktigt bra efteråt.
Enda nackdelen var att jag har lite träningsvärk i benen och magen sedan mitt pass igår, trodde inte jag skulle få det med tanke på det korta passet så kunde inte ta ut mig lika mycket på step up.

Annars idag så har det varit full rulle hela dagen, började med läkarbesök imorse, sedan hem dumpa bilen och ta cykeln till jobbet, cykla hem sedan i motvind! Efter de for vi och lämnade in två av mina däck som måste bytas till bilen, ner på stan och inhandla en present till sambons lillasyster som fyller år idag och därefter blev det en visit till Holmsund för att uppvakta henne.

Strax efter 15 tiden var vi hemma så jag hann vila i soffan 30 minuter ungefär innan det var dax att bege sig iväg på step up. Nu är det vila en stund innan duschen kallar.

Imorn blir det jobb i vanlig ordning, är lite sugen på att boka in mig på Cardiomuskel imornkväll då det är samma instruktör som hade step idag, hon är riktigt bra men vet inte ifall jag vågar gå på cardiomuskel än, det är lite svårare än step så jag lär tappa bort mig miljoner gånger! Ska känna efter hur min träningsvärk utvecklar sig också men bäst där bokar jag in mig tills imorn!

Annars så fick vi mail från chefen idag att våran Stockholms resa till Hasseludden skjuts upp till hösten med  tanke på vulkanutbrottet, det är ju så osäkert med flyg o allt nu och första gänget skulle egentligen åka iväg nästa vecka, lite trist men då har vi å andra sidan något roligt att se framemot till hösten!

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.