Träningsvärk.

Tror inte det var någon riktigt bra kombination att fara på Step up och ha träningsvärk i benen för då får man ännu ondrare sedan!
Kunde inte sova inatt för så fort jag vände mig gjorde det enormt ont i benen och jag kunde inte ligga på samma sätt speciellt länge heller för då fick jag ont i ryggen så nattens sömn blev inte många timmar.

Fick bli bilen till jobbet idag dels pga min träningsvärk och sedan skulle jag upp på sjukhuset direkt efter jobbet. Hann sedan hem och ta det lugnt i 30 minuter innan jag drog iväg på jysk med storebror och hans sambo.

Efter det stod middagen på schemat och sen en träff med mamma och hennes kompis som skulle sola, jag joinade självklart dem! 🙂 som avslut på kvällen blev det en promenad med Ozzy (sambons mammas vovve), vi gick till Böleäng och hem igen så det blev väl ungefär lite mer än en 30 minuters promenad.

Nu är det soffläge som gäller tills sambon slutar jobba och sedan lär det nog bli en enormt tidig kväll för mig, har velat gå och sova ända sedan 11 tiden imorse men har än så länge hållit mig vaken tack vare en fullspeckad dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.