Biljardhelg.

Ja denna helg har faktiskt innehållit rätt så mycket biljard för min del.

Det har varit seriespel nere på megazone här i stan och min sambo har varit tävlingsledare och skött om alla papper med tävlingsresultat m.m, så jag traskade dit en sväng först igår efter att jag shoppat presenter till både mamma och lillebror och skulle bara säga hej men slutade med att jag blev kvar ett ex antal timmar och hjälpte honom, var lite för lat för att cykla hem men fick göra det i slutändan iallafall för att sedan hämta bilen och köra hem folk.

Idag for jag också ner på stan en sväng och var där några timmar och hjälpte till, var faktiskt riktigt trevligt. Alla som var där och spelade var riktigt trevliga, lite omväxling att vara där istället för att jag säkerligen endast skulle suttit vid datorn hemma eller legat i soffan. Fick även förfrågan av en tjej som var med o tävlade att hon tyckte jag skulle börja spela biljard och tävla med dem, mitt svar blev; om några år kanske. =) jag har testat på det där med biljard och de är inget för mig, kanske ifall jag står och spelar varje dag i en vecka så lär jag mig hålla i en kö till att börja med.

Annars så hann jag med och ta en chai med Kicki igår och springa runt i massa affärer. Så helgen har i storsett varit en bra helg, förutom att jag inte fått någon speciell sovmorgon nåndag, igår klev jag upp före 7.30 för att skjutsa ner grabbarna på stan, imorse blev det 8.30, men jag for hem och tjuvsov en timme sedan.

Nu blir det snart sängen för imorn väntas jobb i vanlig ordning, ska få ha hälsoundersökningar igen så det känns kul. Senare imorn blir det Step up i vanlig ordning för mig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.