Stukad fot.

Yes, det har jag lyckats med.

Fråga mig inte riktigt hur det gick till för det vet jag inte riktigt själv men jag somnade i soffan igår under grey´s så missade självklart slutet! Vaknade vid 22.30 och satt i soffan en stund, skulle sedan gå till köket för att ta medicin och lägga mig i sängen, hinner gå 2 meter så faller jag rätt ner i golvet med vänster fot under mig.

Foten vek sig bara med andra ord, jag försökte parera med de andra benen men då vek sig mitt knä också så jag föll handlöst ner i golvet med en jäkla smäll. Kunde först inte ta mig upp och enormt ont hade jag, kröp till vardagsrumsbordet och släpade mig till soffan där jag klämde och kände på foten så inget skulle vara brutet för jag var rätt säker på att nåt gick av men icket.

Tog mig senare till sängen och lyckades sova några timmar trots smärtan. Tog mig till jobbet imorse med bil dock denna dag och en lindad fot, där har jag haltat runt tills jag smet hem en halvtimme tidigare.

Halsen är inte speciellt mycket bättre heller men den är i varje fall inte sämre, vet inte om jag kan säga att jag har ont i halsen eller om jag bara är svullen eftersom jag har inga problem att äta eller så men irriterande är det för jag vägrar bli sjuk, så var in på apoteket på jobbet och inhandlade lite saker och har även varit på affärn och köpt lite mer grejjer för här ska kureras!

Har dock varit tvungen att avboka mitt Step pass idag eftersom jag kan inte fara och träna pga halsen och nu en stukad fot! Så idag blir det vila och sedan ska vi försöka ta oss iväg på affärn.

Nu tänker jag lägga mig i soffan med foten i högläge för det börjar dunka rätt fint i den.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.