Grillning.

Om några timmar drar vi iväg till Sävar och ska ha årets första grillmiddag tillsammans med två underbara personer! Enda nackdelen idag är det trista vädret, ösregnade imorse men nu verkar det tack och lov vara uppehåll iallafall.

Fick just ett sms av mamma också, de har legat och solat uppe på taket på hotellet, vadå fusk! Här är det grått och trist och kallt ute, fy vad jag faktiskt är avundsjuk! Men min älskade mamma är så värd denna semester!

Igår på valborg blev en riktigt lugn kväll, vi åt middag och slappade framför tv´n. Sambon for iväg och tränade en stund medan jag stod över med tanke på foten och halsen, idag är båda delarna nästan som vanligt igen!

Imorn blir det middag här hemma också med bror och hans sambo, vi tänker dricka vin och öl fast det är söndag! 🙂 Ett eller två glas vin till maten skadar inte och man kan nog jobba dagen efter ändå. Jag filosoferar just nu ifall jag ska göra en förrätt eller inte, skulle vara roligt och gott så vi får se får isåfall traska ut på affärn imorn på dagen och köpa det som behövs, har nästan allt hemma men några småsaker behövs för att jag ska kunna göra det jag tänkt.

Nåväl, ska slappa en stund nu tills sambon kommer hem från jobbet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.