3 rätters middag.

Japp, ikväll blir det 3-rätters middag. Storebror och hans sambo kommer hit på middag.
Egentligen skulle vi ju tagit denna middag i fredags på valborg men den blir av ikväll istället, funkar ju minst lika bra fast det är söndag.

Jag är så rastlös just nu så har redan fixat salladen, måste dock vänta med att göra förrätten eftersom det ska vara avocado i och vill helst inte att den ska vara brun då den skall ätas. Men det blir en räkcocktail till förrätt, hur gott låter inte det?


bild från ica

Vin och öl ligger på kylning inför middagen också. Just nu tjuvsover sambon en stund i soffan men sedan ska han allt få börja med huvudrätten hade jag tänkt, det är hans projekt 🙂

Annars så igår var vi i Sävar, riktigt trevligt. Mat i mängder så man blev riktigt proppmätt. En supergod efterrätt i form av kladdkaka med grädde och jordgubbar bjöds det också på. Så nu måste vi bara försöka hitta en dag / helg då alla kan så vi kan bjuda igen på den goda middagen!

Fick för övrigt ett mms av mamma idag där hon sitter i strålandes sol, nej jag är fortfarande inte avundsjuk va? Gah, jag vill också vara i sol och värme just nu inte detta skit väder vi har här – dock så ser jag att solen börjar kika fram nu.

Nä, om man skulle gå och förbereda förrätten? Jag är rastlös och middagsgästerna kommer inte hit förrän vid 18 tiden…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.